عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

زلنسکی روسیه را تحریم کرد

رئیس‌جمهور اوکراین تحریم‌های جدیدی را علیه ۱۷۸ قاضی دادگاه قانون اساسی روسیه وضع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۷۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین امروز یک شنبه تحریم‌هایی را علیه قضات و رئیس دادگاه قانون اساسی روسیه وضع کرد.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی تاس، زلنسکی حکمی را به امضا درآورده است که تصمیم شورای امنیت ملی و دفاعی اوکراین در خصوص وضع تحریم‌ علیه قضات و رؤسای دادگاه قانون اساسی روسیه را تأیید می‌کند.

 

سند فوق امروز (یکشنبه) بر روی وب‌سایت رئیس‌جمهور اوکراین قرار گرفت و طبق آن، 178 نفر از جمله تمامی 10 قاضی دادگاه قانون اساسی روسیه و «والری زورکین» رئیس دادگاه قانون اساسی روسیه در لیست تحریم قرار می‌گیرند.

 

بیش از 15 ماه از عملیات نظامی روسیه در اوکراین می‌گذرد و در این بازه زمانی زلنسکی متحمل شکست‌های سنگینی در مقابل روسیه شده است و اخیراً علی‌رغم آن‌که حملات علیه مواضع روسیه را تشدید کرده‌ است، اما ارتش مسکو با موفقیت در حال دفع تمامی آن‌چه که ظاهراً ضدحمله اوکراین تلقی می‌شود، است.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری تاس، فهرست جدید تحریم‌های کی‌یف همچنین شامل قضاتی از مناطق روسیه می‌شود که اکثر آن‌ها از جمهوری کریمه هستند که چند سالی است به روسیه ملحق شده است.

 

این محدودیت‌ها شامل مسدود کردن دارایی‌ها و ممنوعیت خروج از اوکراین، منع از عملیات تجاری و مشارکت در خصوصی‌سازی یا اجاره شرکت‌های دولتی، لغو روادید موجود و ممنوعیت صدور آن‌ها است.

 

با وجود ارسال تجهیزات گسترده از سوی کشورهای غربی برای اوکراین، بسیاری از کارشناسان احتمال پیروزی این کشور در نبرد با روس‌ها را ناچیز ارزیابی می‌کنند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار